Friday, 12 June 2015

assalamualaikum .

mendiamkan diri sebab banyak benda nak hadap pada semester ni . nampak relax dan kosong tapi susah . minggu depan nak final dah . tinggal lagi beberapa hari saje , tapi pelik kan masih sempat menaip di sini ..

xxx typing ........

dalam minggu ni macam-macam berlaku . dan salah satunya membuatkan aku terpikir sahaja . haha , entahlaa .. bole gila kalau terlampau memikirkan . 'DIA' dah nak jadi milik orang lain . atas kesilapan aku , mungkin .. dulu aku kan drama queen . tapi semua tu dah lepas dan menjadikan aku seorang yang sangat-sangat rugi dan matang pada waktu sekarang . well , mungkin bukan jodoh aku dan 'DIA' . 'DIA' pun dah temukan yang baru . insyaAllah itu yang terbaik untuk diri 'DIA' . even sometimes i've thought to ruin his relationship , emm mudahan Allah kuatkan jiwa aku untuk yang lain dan membenarkan yang itu . 

#menyesal di kemudian hari adalah sesuatu yang menyakitkan ..


Hanya Untuk Happy-happy ^_^